A Simple Key For Borduur en Unveiled

Wiki Article

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Heel mooi vakwerk en prettig Speak to. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede assistance :D Zeker aan te raden

Damaris denkt echt met je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden in excess of het resultaat.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde recreation en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Na een paar afspraken is het logo opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Doorway je symbol of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je group. Dit heeft verschillende voordelen:

Je orderboek was vol,maar toch here bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen satisfied betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Make contact with satisfied ons op te nemen.

Alweer erg tevreden above mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende kind blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Report this wiki page